Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Gerber Dual Force MultiTool

Multitool

Sleva: -16 % Doprava zdarma

Multifunkční kleště Gerber Dual Force MultiTool nahradí běžné nářadí. Má celkem dvanáct funkcí a součástí balení je pouzdro, které lze připevnit k pásku či batohu.

Vyprodáno

Informace o produktu

V roce 1939 založil Joseph R. Gerber malou společnost Gerber Legendary Blades na výrobu příborů. Zanedlouho, v roce 1960, nože zaznamenaly velký úspěch především díky své kvalitě a účinnosti. Americká značka Gerber se stala jednou z hlavních firem na světě zaměřujících se na výrobu kvalitních a téměř nezničitelných nožů. I po 70 letech od svého založení společnost stále funguje a stále roste. Nože Gerber kombinují vysoce kvalitní materiály a inovativní design, který přetrvává po generace.

Více o značce

Multifunkční kleště Dual Force MultiTool značky Gerber nahradí běžné nářadí. Tento multitool nabízí speciální kleště, nůž s hladkou čepelí. plnohodnotný šroubovák na bity a další nástroje. Výhodou je také to, že kleště lze nastavovat dle šířky, vybrat si můžete ze dvou stupňů. Součástí kleští je pouzdro, které lze připevnit na opasek či na batoh. Připevnit jej lze v horizontální i vertikální poloze. Kleště lze také zavěsit na šňůrku. 

Tento multitool nabízí kleště s tupou špičkou, menší úchyt na matice, větší úchyt na matice, štípací kleště, odizolovač drátů, vycentrovaný šroubovák na bity, křížový šroubovák velikost 1 a 2, střední plochý šroubovák, prostor pro uložení bitů, nůž s hladkým ostřím velikosti 8.5 cm, pravítko (20 cm), pilka, dláto, pilník (jemný, hrubý).

Hlavní vlastnosti:

  • 12 nástrojů
  • nastavování šířky kleští (dvě pozice)
  • pouzdro součástí balení
  • možnost připevněny v horizontální i vertikální poloze

Video: představení Gerber Dual Force MultiTool

Parametry

Značka Gerber
Hmotnost
340 g
Rozměry
12x2 cm
Počet funkcí
12
Záruční doba 2 roky

Podobné

Multifunkční záchranářské nůžky Leatherman Raptor® Rescue

2 790 

Porovnat

2 990 

Porovnat

3 049  (16.73 %) 2 539 

Porovnat

Multifunkční nůž Leatherman Skeletool

2 490 

Porovnat

Porovnat s podobnými produkty