Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Chillaz Similaun

Dámská košile

Doprava zdarma

Košile Similaun od značky Chillaz je lehkým a spolehlivým parťákem. Je skladná a tak pohodlná, díky materiálu Tencel, ze kterého je vyrobená. 

Vyprodáno

Informace o produktu

Rakouská značka Chillaz je na trhu outdooru od roku 2001. Stala se velmi populární zvláště mezi mladými lidmi. Je to kultovní značka, jejíž produkty jsou slušivé, moderní, mají skvělý design a příjemně se nosí. Chillaz je značka sídlící v samotném srdci Tyrolských Alp, v rakouském městečku Vomp kousek od Innsbrucku. Zabývá se výrobou pohodlného oblečení moderního vzhledu, které je příjemné a zároveň funkční – můžete v něm sportovat a potom se jít bavit s kamarády na koncert nebo na párty a budete vždy „in“.

Více o značce

Pohodlí a styl, to je definice této dámské košile Similaun od značky Chillaz. Košile je vyrobená ze super měkké a extrémně elastické tričkoviny. Můžete ji nosit jako první vrstvu, ale i jako druhou lehkou, při letních večerech. Ženskost dodává košili mírně zúžený pas, jemné barevné prošití, límeček a náprsní kapsička. Košile je navrhnutá tak, aby sedla většině ženských postav.

Tenký materiál regulující klima z přírodního rakouského vlákna Modal (tencel), v kombinaci s tureckou bavlnou a elastanem (Lycra), nejen zlepšuje ekologickou stopu, ale je také velmi příjemný na pokožce.

Hlavní přednosti produktu:

  • multifunkční využití
  • moderní styl a vzhled
  • mírně zúžený pas
  • materiál Tencel

 

Tencel:

je unikátní, stoprocentně přírodní tkanina, která je vyrobena z celulózových vláken eukalyptu. Výrobky z Tencelu umí až o polovinu lépe nežli bavlna absorbovat vzniklou vlhkost a odvést ji dovnitř vlákna. Tím zaručují příjemně suché mikroklima na povrchu lidské kůže, na níž se nemnoží bakterie. Zajímavostí je, že Tencel dokáže odvádět lidský pot i při 65procentní vlhkosti vzduchu. 

 

Parametry

Značka Chillaz
Pohlaví
Dámské
Materiál oblečení
Bavlna / Elastan / Modal
Podle aktivit
městské / sportovní
Záruční doba 2 roky