Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Northfinder Rysy

Pánské kalhoty

Doprava zdarma

Inovovaný model Rysy od firmy Northfinder z úspěšných technických kalhot Rysy z řady Skialp vás ochrání před sněhem, větrem a vším, co může zkazit jinak skvělou túru.

Vyprodáno

Informace o produktu

Slovenská značka Northfinder vznikla na základě nedostatku moderního a kvalitního oblečení na trhu v roce 1996. Značka NF Collection si získala mladé i dospělé po celém Slovensku, dále i v Čechách a v zahraničí. Později se firma rozhodla zaměřit na čistě sportovní oblečení a koncentrovat se na oblečení vhodné při lyžování a outdoorových aktivitách. Tato změna se promítla do změny názvu firmy - do názvu Northfinder.

Jejich oblečení najdete v bulharských a srbských zimních střediscích, na Kavkaze a v mnoha dalších horách. Dnes se řadí mezi top 10 obratově nejsilnějších outdoorových značek ve střední a východní Evropě.

Více o značce

Kromě skialpinismu se pánské kalhoty Rysy od firmy Northfinder skvěle hodí i na pěší turistiku při teplotách pod bodem mrazu. Přední panel je vyroben z dvouvrstvé membrány a nabízí vynikající roztažnost a nepromokavost.

V kombinaci se superprodyšným a extrémně elastickým fleecem Blizzard® Thermal Comfort na zádech zaručují plný rozsah pohybu. Extrémně prodyšný materiál Blizzard® Thermal comfort má speciální hustotu tkaní, díky které dokáže udržet vnitřní teplotu i při natažení tkaniny. Riziko podchlazení je proto nižší než u běžných strečových tkanin.

Díky nastavitelnému pasu, předtvarovanému sedu a konstrukci kolen perfektně sedí. O pohodlí při pohybu se stará také nášlapný panel. Dvě kapsy na zip se zapínáním na druky poskytují dostatek prostoru pro vše, co potřebujete mít u sebe. Zesílené kotníky zvyšují odolnost a elastické konce nohavic se zipem se dokonale spojují s lyžařskými kalhotami.

Jsou prodyšné a pružné a dostatečně odolné vůči povětrnostním vlivům, aby odolaly měnícím se podmínkám. Jedná se o naše hybridní kalhoty určené pro zimní skialpinismus.

Hlavní vlastnosti pánských kalhot Northfinder:

  • moderní technické kalhoty pro skialpinismus nebo horská dobrodružství v zimních podmínkách
  • hybridní konstrukce vás ochrání před sněhem, větrem a vším, co by mohlo zmařit jinak skvělou lyžařskou túru
  • přední panel je vyroben z 2vrstvé membrány a nabízí vynikající pružnost a nepromokavost
  • stehenní ventilace na zip
  • YKK® zip
  • prodyšný zadní panel

Velikostní tabulka Northfinder

Parametry

Značka Northfinder
Pohlaví
Pánské
Materiál oblečení
100% Polyester
Odepínací nohavice (2v1)

Kalhoty 2v1 můžete během okamžiku předělat na kraťasy.

Ne
Záruční doba 2 roky

Podobné

4 190  (15.06 %) 3 559 

Porovnat

3 999  (10 %) 3 599 

Porovnat

4 790  (26.95 %) od 3 499 

Porovnat

5 699  (35.8 %) od 3 659 

Porovnat

5 999  (38.01 %) 3 719 

Porovnat

4 499  (16.89 %) 3 739 

Porovnat

3 990  (15.06 %) 3 389 

Porovnat

Porovnat s podobnými produkty