Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Elements Gear TRAP

Vodácká helma

Sleva: -10 %

Vodácká helma Elements Gear TRAP je certifikovaná univerzální helma pro vodní sporty s pevnou ochranou uší, pěnovým polstrováním a dotahovacím systémem.

Vyprodáno

Informace o produktu

Značka Elements Gear byla založena v České republice v roce 2012 v malé dílně v Brně. Firma na základě více než dvaceti let zkušeností na divoké vodě začala výrobou plovacích a záchranných vest a postupně rozšiřuje výbavu pro další vodní sporty, dostupnou pro začínající vodáky i pro náročnější sportovce.

Výrobky jsou převážně vyráběny a certifikovány v České republice. U určitých produktů, pro zajištění nejlepšího možného poměru dostupnosti a kvality, spolupracují s dlouhodobými partnery v zahraničí. U všech produktů je kladen důraz hlavně na funkčnost, vysokou kvalitu zpracování (u vybraných produktů prověřenou certifikací dle EN ISO) a maximální životnost i při velkém zatížení.

Více o značce

Vodácká helma TRAP od značky Elements Gear je univerzální helma vhodná pro všechny vodní sporty - kajak, raft, kánoe, pramice, paddleboard aj.

Co určitě oceníte, je její nízká hmotnost. Společně s pěnovou výplní a drenážními otvory poskytuje dokonalý komfort při nošení. V oblasti zátylku je helma vybavena dotahovacím systémem, díky kterému skvěle padne každé hlavě. Helma má pevnou ochranu uší.

Samozřejmostí je certifikace dle CE EN 1385.

VELIKOSTI

S/M: 50-58 cm
L/XL: 56-64 cm

Proč si vybrat vodáckou helmu TRAP?

  • univerzální využití
  • nízká hmotnost
  • pěnová výplň
  • drenážní otvory pro lepší vzdušnost
  • pevná ochrana uší
  • dotahovací systém
  • certifikovaná ochranná pomůcka

Parametry

Značka Elements Gear
Pohlaví
Pánské / Dámské / Dětské
Materiál
EVA / ABS / Plast
Záruční doba 2 roky