Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Bell Spark 2 Mat

Cyklistická helma

Sleva: -38 %

Helma na kolo Spark 2 Mat MTB, je určena pro holky i kluky. Helma má 13 ventilačních otvorů a můžete ji snadno regulovat pomocí otočného kolečka.

Vyprodáno

Informace o produktu

Již více než padesát let pomáhá značka Bell chránit život sportovců a sportovkyň. Roye Richter ve své malé garáži na předměstí Los Angeles vytvořil ze značky jednu z vůdčích v odvětví ochranných přileb pro závodní automobily, motorkáře a pro cyklistiku. Cíle značky jsou po desetiletí stejné: vyrábět kvalitní helmy, které maximálním způsobem odpovídají požadavkům a potřebám sportovců.

"Na rozdíl od divácky masových sportů, my si hrajeme v aréně, kde největší fanoušci jsou zároveň i největšími účastníky. Stupně vítězů a tribuny jsou navždy propojeny. Protože pokud jste volbou profesionálů, jste zároveň i nejlepší volbou pro všechny ostatní. To je naše cesta vpřed."

Více o značce

Rádi vyrazíte vyjet si na kole do náročnějšího terénu? Proto byste si měli koupit příslušnou přilbu na kolo Spark 2 Mat od firmy Bell, která vás bude chránit při pádu. Tento model je svým designem určen pro unisex. Zamilují si ji především chlapci. Helma na kolo BELL Spark 2 Mat patří hlavně na horské kolo, ale uspěje i na běžné silnici. Při vybírání helmy by vás také mělo zajímat, které certifikace má. Tento typ helmy disponuje certifikací typu EN 1078, CPSC. Hlavní bezpečnostní technologií tohoto modelu je In-mould Polycarbonate ShellOtočné kolečko vám zaručuje snadné připevnění helmy. Aby se předešlo pocení hlavy, má helma 13 ventilačních otvorů. Síťka brání průniku vzduchu do helmy. Pro zajištění komfortu a bezpečí je helma uvnitř vybavena polstrováním.

Hlavní vlastnosti helmy Bell:

  • určená pro unisex
  • hmotnost 365 g
  • typ helmy: MTB
  • uvnitř má helma vložky: vnitřní polstrování
  • upínání: otočné kolečko
  • helma je vybavena síťkou proti hmyzu
  • počet ventilačních otvorů: 13

Parametry

Značka Bell
Pohlaví
Dámské
Hmotnost
365 g
Typ helmy
MTB
Větrací otvory

Kvalitně odvětranou přilbu oceníte zejména v parných letních dnech, kdy může docházet i k přehřívání hlavy. Čím více otvorů helma má, tím lépe bude odvětrávat. Dětské a BMX helmy mají menší počet otvorů.

13
Záruční doba 2 roky

Podobné

Cyklistická helma R2 Cliff

1 599  (34.4 %) 1 049 

Porovnat

Cyklistická helma MET Echo

1 890  (41.32 %) 1 109 

Porovnat

Přilba Axon Choper

990 

Porovnat

Cyklistická helma MET Crackerjack youth

1 590  (39.06 %) 969 

Porovnat

Cyklistická helma Bell Nomad 2

1 499  (39.36 %) 909 

Porovnat

1 190  (24.45 %) od 899 

Porovnat

Cyklistická helma R2 Wheelie

999  (10.01 %) 899 

Porovnat

Cyklistická helma MET Downtown

1 590  (44.09 %) od 889 

Porovnat

Porovnat s podobnými produkty