Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Outwell Seahaven Comfort Station Single

Užitkový stan

Sleva: -20 % Doprava zdarma

S užitkovým stanem Seahaven Comfort Station Single od značky Outwell vytvoříte v kempu diskrétní místo pro toaletu či sprchu.

Vyprodáno

Informace o produktu

Je dobře známo, že státy Beneluxu a Dánsko patří mezi nejvíce cestující národy Evropy. Není proto divu, že právě v tomto prostředí karavanových a stanových národů vznikla společnost, které se díky léty nabraným zkušenostem úspěšně daří bořit mýty o nepohodlném pobytu v kempech a ve stanu. U žádného z jejich stanů nemusíte při vstupu sklonit hlavu, v žádném spacím pytli se nebudete cítit jinak než doma pod peřinou. To je něco, co jiné firmy nenabízí.

Více o značce

Užitkový stan Seahaven Comfort Station Single od značky Outwell nabízí snadné a rychlé řešení, jak vytvořit diskrétní prostor pro chemickou toaletu či sprchu. Samotný stan tvoří pevná ocelová konstrukce, která je doplněna o tropiko z vysoce odolného 100% polyesteru Outtex® UV s vodním sloupcem o velikosti 1500 mm. Mezi další přednosti patří systém Wind Stabilizer System, který zajistí vysokou stabilitu ve větrným počasí, prostorné dveře na zip ve tvaru písmene "D" či předpřipevněné zářivé šňůry, které zajistí rychlé uchycení a vyšší bezpečnost.

Stan je vybaven střešním panelem, který umožňuje ohřev vody v solární sprše. Tu lze zavěsit v "podkroví" stanu. Ke sprchování můžete využít také klasickou vodní hadici, kterou lze protáhnout otvorem na zip a uchytit na integrované úchyty. Samozřejmostí je také integrovaný odtokový panel, který je tvořen síťovinou. Při sprchování můžete využít také věšák na ručník či velkou úložnou kapsu. Dále jistě oceníte síťované střešní panely, které zajistí optimální cirkulaci vzduchu pro větrání či závěsný bod pro zavěšení lucerny. Samozřejmostí je tak praktická taška, která usnadní přenášení a uskladnění stanu.

Ke stanu doporučujeme zakoupit přenosnou toaletu 6L Portable Toilet10L Portable Toilet20L Portable Toilet či solární sprchu Solar Shower.

Hlavní přednosti stanu Seahaven:

  • univerzální
  • robustní ocelový rám
  • stření panel pro ohřev solární sprchy
  • otvor na zip pro vodní hadici
  • úchyty pro vodní hadici
  • ventilační otvory
  • odtokový panel
  • věšák na ručník
  • velká úložná kapsa

Materiál:

  • tropiko: Outtex® UV 100% polyester
  • konstrukce: ocelové tyče - 19 mm

Parametry

Značka Outwell
Produktová řada Seahaven Comfort
Hmotnost
8,3 kg
Rozměry
215 x 110 x 220 cm
Sbalený rozměr
70 x 20 x 20 cm
Záruční doba 2 roky

Podobné

10 490  (45.48 %) 5 719 

Porovnat

6 890  (21.49 %) 5 409 

Porovnat

8 460  (28.62 %) 6 039 

Porovnat

5 200  (0.02 %) 5 199 

Porovnat

7 265  (9.99 %) 6 539 

Porovnat

Porovnat s podobnými produkty