Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci

Nemám zájem o slevy a akce, chci lištu skrýt

Petzl Grillon kotvící a spojovací prostředek

Kotvící kabel

Sleva: -10 % Doprava zdarma
Nastavitelný kotvící a spojovací prostředek Grillon značky Petzl lze použít k rychlému zřízení pevného kotvícího bodu. Používá se jako polohovací systém pro práci na stanovišti, který doplňuje systém zachycení pádu. 
Poslední kus Prodejny a doručení
Původní cena 4 490 
Sleva vypočtená z nejnižší ceny 30 dní před zahájením akce
4 039 
Sleva: 451  -10 %

Informace o produktu

Francouzská společnost založená roku 1970 jeskyňářským badatelem Fernandem Petzlem se specializuje na špičkové výrobky pro horolezce, jeskyňáře a výškové pracovníky. Petzl vývojový tým je tvořen špičkovými odborníky na jednotlivé činnosti, například Robertem Jasperem nebo Lynn Hillovou.

 

Více o značce

GRILLON je certifikován ve třech kategoriích OOP: kotvící prostředek, podélné zajištění vedení a nastavitelný spojovací prostředek

Nastavitelný kotvící prostředek lze použít k rychlému zřízení pevného kotvícího bodu, která jsou delší než dva metry. Systém přesného nastavení umožňuje snadné nastavení délky a napětí v kotvícím bodu. Délka lana potřebného k jeho nastavení je snadno nastavitelná pomocí integrovaného samosvorného zařízení. Odnímatelný ochranný obal umožňuje hladší klouzání lana a zároveň chrání lano před abrazivními povrchy. Na obou koncích zašité zakončení s plastovým krytem, který udržuje karabinu ve správné poloze a chrání lano před oděrem

Grillon umožňuje rychlou instalaci horizontálního zajišťovacího vedení, když je třeba zajistit velkou pracovní plochu. Integrované samosvorné zařízení umožňuje snadné nastavení délky v závislosti na vzdálenosti mezi dvěma kotvícími body. 

Nastavitelný spojovací prostředek se používá jako polohovací systém pro práci na stanovišti, který doplňuje systém zachycení pádu. Jeho délku lze velmi snadno a přesně upravit podle potřeby pro pohodlné umístění na pracovním stanovišti. V závislosti na konfiguraci jej lze použít v jednoduchém nebo dvojitém režimu. 

Hlavní vlastnosti:

  • Připojení v předním připojovacím bodu postroje, když je kotvící bod umístěn nad uživatelem, zátěž je pohodlně rozložena do pásu a nohou.
  • Délka se nastavuje ovládáním rukojeti, zatímco volný konec lana svíráte v ruce.
  • Ochranný obal chrání lano před abrazivním kontaktem a zvyšuje jeho klouzavost.
  • Obal je možné sejmout pro použití v jednoduchém režimu, aby se uživatel přiblížil ke kotvícímu bodu.
  • Délka: 3 m.
  • Certifikace: ANSI Z359.3, CSA Z259.11, CE EN 358, CE EN 12841 typ C, CE EN 795 C, EAC.
  • Certifikace podle severoamerických, evropských a ruských norem.

Parametry

Značka Petzl
Hmotnost
560 g
Záruční doba 2 roky
EAN: 3342540821507

Podobné

1 290  (23.33 %) 989 

Porovnat

1 050  (9.62 %) 949 

Porovnat

990  (10.2 %) 889 

Porovnat

999  (32.03 %) 679 

Porovnat

760  (14.61 %) 649 

Porovnat

595  (14.45 %) 509 

Porovnat

Porovnat s podobnými produkty